Despre Firma

   Compania Proconsil Grup a luat fiinta in anul 2004 dezvoltand parteneriate trainice cu furnizori europeni de echipamente industriale.
Astfel reprezentam pe piata din Romania firme de prestigiu din Europa, printre principalele produse furnizate regasindu-se: - Motoreductoare si Reductoare melcate, reductoare coaxiale cilindrice, reductoare conice, Motoreductoare si reductoare conico-cilindrice , reductoare planetare;
Oferim o gama completa de motoare electrice de cea mai buna calitate: Motoare electrice monofazate, motoare electrice trifazate standard: motoare electrice cu frana, motoare electrice cu doua puteri si doua turatii, motoare electrice antiex , motoare electrice cu rotor bobinat; - vibratoare electrice industriale (motoare electrice cu excentrice ), vibratoare industriale pneumatice; role motorizate pentru conveioare.
Pentru controlul motoarelor electrice furnizam convertizoare de frecventa sau invertere monofazate si trifazate: convertizoarele de frecventa oferite sunt extrem de fiabile si prezinta cel mai bun raport calitate/pret fiind mereu in stoc. Urmatorul segment acoperit de Proconsil Grup este cel al transportului fluidelor, putand oferi o gama completa de pompe si electropompe : pompe submersibile, electropompe centrifugale , pompe cu roti dintate , pompe din inox pentru industria alimentara precum si pompe pentru industria chimica: pompe pentru acizi, baze sau saruri. Proconsil Grup a devenit partener si distribuitor al pompelor Grundfos pe segment industrial !
Tot in acest segment intra si pompele de vid: pompe de vid cu inel de lichid, pompe de vid cu palete la sec.
Pentru ventilatie oferim: ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare pentru vapori corozivi si suflante cu canale laterale.
Din sectorul mecanic furnizam: snecuri transportoare, role transportoare, lanturi cu role sau lanturi gall si pinoane, lanturi transportoare, lanturi pentru instalatii de ridicat, curele de transmisie si fulii.