Electropompe centrifugale pentru industria chimica

Pompe chimice din materiale termoplastice

Calitate, Experienta, Inovatie.

Produsele noastre s-au dovedit a fi cea mai buna solutie in ceea ce priveste rezistenta universala a materialului plastic impotriva agentilor chimici agresivi fara a folosi aliaje speciale care sunt foarte scumpe.

 

Compania noastra va ofera o gama larga de pompe, in diverse executii, pentru aplicatii industriale unde se cere functionarea la temperaturi intre -40 °C si 120 °C, cu debite pana la 1000 mc/h si inaltimi de pompare de peste 100 m.
Strategia Companiei cu privire la proiectare si procesul de productie este puternic orientata catre cercetare continua si calitate riguroasa cu scopul de a conferi incredere absoluta in fiabilitatea produsului.
Certificatul ISO 9001:2000, obtinut în 2002, demonstreaza validitatea procedurilor organizationale, conformitatea instrumentelor operative atat la nivel de proiect (utilizand CAD parametric si metoda de analiza FEM) cat si la nivel productive (masini cu comanda numerica, sectorul de asamblare bine dotat, camera de testare moderna). Intregul proces este administrat de profesionisti.
STRATEGIA

Omul zilelor noastre a inteles "complexitatea" din care trebuie sa aleaga; de aceea el solicita mai multe optiuni, mai multe posibilitati, mai multe propuneri pentru a putea evalua, reducand riscurile la minim.
Noua strategie de piata a Companiei noastre a fost orientata catre satisfacerea clientilor, cresterea si diversificarea gamei de produse.


PRODUSELE
Au fost introduse inovatii brevetate cu privire la detalii importante.
Rezultatul este un Catalog ilustrand o gama vasta de sisteme mecanice si hidraulice raspunzand unor aplicatii clare si bine stabilite.
Incepand din 1998 s-au dezvoltat noi produse: gama FRONTIERA prezinta inovatii interne si externe profunde; atat in executie cat si in modul de alegere.
Cercetand aspectele legate de executie, se poate individualiza cu usurinta modelul potrivit. Noile pompe AM, modele constructive simple, pot functiona uscat in mod accidental fara a inregistra daune; s-a obtinut si un raport calitate - pret mai bun.
La noua serie de pompe cu actionare magnetica ROUTE, solutii novatoare protejeaza pompele in cazul perioadelor de functionare uscata accidentala; aceasta inseamna eliminarea frecarilor axiale (in fata si in spate) permitand numai frecarea radiala de rotatie. Acest lucru este posibil datorita unei utilizari novatoare a campurilor magnetice, pusa la punct de catre departamentul nostru tehnic, protejata si patentata international.
Recent a fost introdusa o noua forma constructiva, marimea "G3".
Cu aceste noi modele de pompe se pot obtine rezultate similare celor inregistrate cu pompe de proces foarte costisitoare, la un pret mult mai accesibil.
Pompele Route G3, datorita inaltei lor fiabilitati si a inovatiilor constructive, reprezinta raspunsul potrivit oricarei necesitati de a transporta fluide puternic corozive.
A mai fost introdusa o noua serie, TMB. De mici dimensiuni, sigura, monofazata.
Pot fi utilizate separat sau incluse in alte instalatii de proces.

SERVICIILE
Privitor la servicii, un nou impuls pentru extindere provine de la sediul central din Brescia unde spatiul detinut de cartierul general - 4000 m2 plus alti 500 m2 este destinat intregii activitati.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri, oferim urmatoarele servicii:
o asistenta pre-vanzare pentru a defini detaliile aplicatiei
o asistenta tehnica post-vanzare sustinuta de experti