Motoare electrice asincrone trifazate

Motoarele Electrice Standard sunt motoare asincrone trifazate cu utilizare pe o gama larga de aplicatii. In fapt motorul electric trifazat este principalul mod de actionare a echipamentelor industriale fiind robust, de incredere si de departe cel mai intalnit tip de motor in sectorul industrial. Motoarele electrice standard sunt total inchise cu ventilatie externa si rotor in forma de colivie de veverita.
Standard: UNEL-IEC.

 

Catalog Tehnic: Motoare electrice trifazate asincrone.pdf

Manual utilizare si montare: Manual motor electric trifazat.pdf

Motoare electrice monofazate

Motoare electrice monofazate
Pentru documente PDF cu detalii tehnice despre motoarele electrice vedeti Sectiunea Download din partea stanga a paginii !
Caracteristici generale
Motoarele electrice din seria "TMM" sunt motoare electrice asincrone monofazate racite prin ventilare externa, cu rotor in forma de colivie de veverita.
Acest tip de motoare electrice sunt disponibile in gabarite de la 63 la 112.

Catalog Tehnic : Motoare electrice monofazate.pdf

 

Read more: Motoare electrice monofazate

Motoare electrice cu frana seria "BA"

Motoare electrice cu frana destinate aplicatiilor ciclice ce necesita franare rapida,sigura si precisa. Toate componentele sistemului de franare sunt protejate impotriva coroziunii prin galvanizare si vopsire. La cerere putem furniza motoare electrice cu frana ce prezinta alte caracteristice decat cele de serie: cu arbore dublu, cu frana actionata la tensiuni speciale, pentru uz extern, pentru mediu umed. Motoarele electrice cu frana sunt motoare total inchise cu ventilatie externa si rotor in forma de colivie de veverita. Standard UNEL-IEC

 

Catalog Tehnic : Motoare electrice cu frana.pdf

 

Read more: Motoare electrice cu frana seria "BA"

Motoare electrice cu frana seria "BM"

Motoare electrice cu frana MGMMotoare electrice cu frana destinate aplicatiilor ciclice ce necesita franare rapida, sigura si precisa. Toate componentele sistemului de franare sunt protejate impotriva coroziunii prin galvanizare si vopsire. La cerere putem furniza motoare electrice cu frana ce prezinta alte caracteristice decat cele de serie: cu arbore dublu, cu frana actionata la tensiuni speciale, pentru uz extern, pentru mediu umed. Motoarele electrice cu frana sunt motoare total inchise cu ventilatie externa si rotor in forma de colivie de veverita.
Standard UNE - IEC

Catalog Tehnic: Motoare electrice cu frana.pdf


Caracteristici generale :
Motoarele electrice cu frana din seria "BM" sunt motoare electrice asincrone trifazice cu frana in curent continuu, cu racire externa si cu rotor in forma de colivie de veverita. Se construiesc in gabarite de la 56 la 160.

Read more: Motoare electrice cu frana seria "BM"