Motoreductoare melcate / Reductoare melcate

Reductoarele melcate sunt reductoare compacte pentru utilizare in spatii mici, cu raport de transmisie mare si o gama variata de prinderi. Ele reprezinta o alternativa competitiva si de incredere la cerintele dvs.

Va oferim urmatoarele tipuri de Reductoare si Motoreductoare melcate:

- Reductoare melcate cu puteri cuprinse intre 0.09-9,2kW
- Variatoare mecanice cu puteri cuprinse intre 0.12-7.5kW

 

Catalog Tehnic: Motoreductoare melcate si reductoare melcate.pdf

Motoreductoare cilindromelcate / Reductoare cilindromelcate

Motoreductoarele cilindromelcate sunt o varianta cu eficienta ridicata a motoreductoarelor melcate normale utilizandu-se pentru antrenari de mare randament. În esenta la prima treapta se afla o pereche de roti dintate cu dantura oblica si astfel transmisia melcului-rotii melcate de la a doua treapta este mai mica iar prin aceasta eficienta creste considerabil.

 

Catalog Tehnic: Motoreductoare si reductoare cilindromelcate

Reductoare cilindrice coaxiale / Reductoare coaxiale

Reductoarele cilindrice coaxiale sunt reductoare monobloc eficiente si robuste disponibile pentru o gama variata de puteri. Reductoarele coaxiale cu angrenaj cilindric au carcasele fabricate din aluminiu sau fonta si sunt proiectate pentru a suporta conditii grele de lucru, chiar si in cazul sarcinilor grele cu impact puternic radial.

- Reductoare coaxiale cu puteri intre 0.09-160kW

 

Catalog Tehnic: Motoreductoare cilindrice coaxiale.pdf

Motoreductoare si reductoare conico-cilindrice

Motoreductoarele si reductoarele conico cilindrice au o gama larga de aplicatii datorita in principal posibilitatilor de montare si reprezinta una din solutiile preferate în ce priveste antrenarea sub unghi. Carcasa reductorului, in functie de gabarit, este fabricata din aliaj de aluminiu, fonta sau fonta grafitata. Motoreductoarele conice sunt deosebit de silentioase si transmit bine si sarcinile prin împingere. Se regasesc în aproape toate ramurile industriale ceea ce demonstreaza  utilizarea lor universala.

 

Catalog Tehnic: Reductoare si motoreductoare conice sau conico-cilindrice.

Motoreductoare si reductoare pendulare cu axe paralele

Motoreductoarele si reductoarele pendulare cu axe paralele au mai multe gabarite, disponibile la 1, 2 respectiv 3 trepte de reductie. Ca si metode de cuplare, exista varianta cu flansa (pentru prindere cu motor electric) sau varianta cu ax de intrare (cuplaj, fulie, roata dintata). La cerere se pot oferi cu un cuplaj unisens. Angrenajele reductoarelor cu axe paralele sunt fabricate din aliaje de inalta calitate, iar carcasele din fonta.

 

Catalog Tehnic: Reductoare pendulare cu axe paralele.

Reductoare pendulare

Reductor pendular TTReductoarele pendulare din seria TT sunt reductoare cu 2 trepte si ax de iesire gol. Sunt antrenate prin fulii (lant, curea, etc.) si datorita designului compact si a axului de iesire gol pot fi montate in spatii mici. Carcasa reductoarelor pendulare din seria TT este din fonta GG20 si este prevazuta cu gauri de prindere a bratelor de reactie. Seria de reductoare pendulare TT are 10 gabarite diferite si poate furniza momente nominale intre 200Nm si 18000Nm optional fiind disponibile cuplaje de prindere de axul de iesire sau sisteme de sens unic.

 

Catalog Catalog Tehnic: Reductoare Pendulare

Reductoare cu axe paralele orizontale

Reductoarele cu axe paralele orizontale sunt destinate sarcinilor grele si dispun de o carcasa din fonta prelucrata pe fiecare fateta astfel putand fi fixate pe fiecare latura devenind o solutie foarte economica în comparatie cu motoreductoarele conice. Constructia interna le permite randamente mai mari decat la alte clase de reductoare.

Catalog Tehnic: Reductoare cu axe paralele orizontale.pdf

Motoreductoare planetare / Reductoare planetare

Motoreductoarele  si reductoarele planetare au un raport foarte bun greutate/sarcina, din aceasta cauza în industrie exista arii largi în care se utilizeaza doar acest tip de motoreductor (generatoare eoliene, trolii, mixere beton, echipamente de foraj). Modul constructiv permite încarcarea unor forte radiale si axiale mari.

 

Catalog Tehnic: Motoreductoare planetare